Direktlänk till inlägg 31 juli 2011

Sooooooomar sommar å sol................

Av Eva - 31 juli 2011 17:35

Härliga underbara värme och  ... Men ju mer dagarna går ju mer inser man att det kommer en höst snart... tänk om man kunde lagra värmen!! så underbart de skulle vara. Plocka fram lite soltimmar sisådär i december när de knäpper i knutarna och vinterns kyla håller en inomhus... *burr* nej NJUTA de sista underbara veckor/månaderna som trots allt är kvar. 


Inte många "vettiga" saker görs i "Onödan" i vart fall... man badar, dricker kaffe, njuter och innemellan svettas man när gräsklipparen måste fram. För den jäkeln måste fram rätt ofta!


Nåja. här kommer några bilder igen över livet i frånö när det är som bäst  


  Nick sitter säker på sitt däck   här fåru mamma   underbara unge   här ären matte...     vackraste Lezi     matte... ja ska bara dyka ner å hämta...   skätter du så skvätter jag...   va dom pysslar med här vette gudarna...   tötlöken Lexi   lycklig spelevink       findureringar på Sandööö... alá Nick   tööt          leta leta leeetaaaa

 
ANNONS
 
Annica

Annica

14 augusti 2011 18:47

Ja visst är det härligt med sommar. Då får man ju ha semester & mysa. Kram

http://www.tervoristerna.se

Eva

14 augusti 2011 20:13

jopp så äre

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 24 augusti 2011 14:44


  Inte bara jag som vill ha rönnbär...     En härlig tid framöver, jag måste villigt erkänna att jag älskar hösten, alla färger i naturen, luften är hög och klar. OM bara inte svamparna sprang å gömde sej för mej skulle livet va perfekt     H...

Av Eva - 5 juli 2011 09:19

   blir inte så många inlägg här längre. Men så får de bli. Sommaren är för underbar att "slösas bort" med tankar, "onödigheter" osv.. å därför blir det att man tar dagen som den kommer.   Igår tog "söstra mi" barnen och jag en utflyktsdag ut t...

Av Eva - 24 juni 2011 16:40

Jahapp åren går fort! Nu är det midsommar igen, borta är vinterns kyla och hoppet står nu till en lååååååååång varm behaglig sommar och en varm och skön höst.     ifjol stod hundarna modell för midsommar, allvarligt så har jag inte orkat göra ...

Av Eva - 11 maj 2011 13:30

  Mycket tänkvärd......

oj

Av Eva - 3 maj 2011 15:28

   va visst ett tag sedan ja skrev här... Mycket som händer, men mer typ vardagliga grejer som man helt enkelt inte ids uppdatera om. Träningen går framåt med både Lexi och Kira (lydnad) har tampats på rätt bra nu och det har gett resultat, har til...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ HexkatterHimlahundar med Blogkeen
Följ HexkatterHimlahundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se