Direktlänk till inlägg 5 juli 2011

skrapar lite lätt mé foten skamset i backen....

Av Eva - 5 juli 2011 09:19

   blir inte så många inlägg här längre. Men så får de bli.

Sommaren är för underbar att "slösas bort" med tankar, "onödigheter" osv.. å därför blir det att man tar dagen som den kommer.


Igår tog "söstra mi" barnen och jag en utflyktsdag ut till Rotsidan-Norrfällsviken-mm... så underbara ställen, jag bara njuter i fulla drag oavsett vilket väder det månne vare när man far dit. Det verkligen KÄNNS att man fyller på alla energidepåer. Jag bara älskar det!


Vad mer då? i korta ordalag... Ja jag var till min vän Annette häromkvällen, hon har vappisar hemma så det är jämarns så svårt att hålla sej därifrån! Det blev såklart en heeeeeel del foton  

MEN... ibland säger en bild mer än vad en hel ordbok kan svänga till...


SÅ, ut i solen och NJUT, är mitt budskap för dagen till mej själv och alla andra. Snart hörs nog: eeeeeeeevaaaaaaaaaaa ropandes från grannhuset, då B1 och B2 säkert väntar på nya äventyr....å så gör även jag.....


Här är mitt liv i fotots värld: varsågod..

  "utställningsdag" i Docksta den 3/6 Lexi fick visas av husse..     Annettes underbara Herman... liten blir stoooor   Rizzlas syster Isa   Frippe, Annettes katt   LOVE....          Mamma Amanda   Amanda.... mor till raringarna...           mamma???   *finn ett fel*                 EN tass... FLERA tasslar... mmmmmmm såäre                                   mitt nya projekt        

HA EN UNDERBAR SOMMAR!!!!

 
ANNONS
 
Annica

Annica

10 juli 2011 14:53

Jämarn´ puppiga valpar :) kanonfina bilder!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.tervoristerna.se

Eva

10 juli 2011 16:47

de va på tiden :))) tack

 
Ingen bild

Annette

20 juli 2011 09:19

Helt underbara kort, tagna av en mycket duktig fotograf med stort tålamod!
Kram

Eva

22 juli 2011 10:23

gulledej... tack för dom orden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 24 augusti 2011 14:44


  Inte bara jag som vill ha rönnbär...     En härlig tid framöver, jag måste villigt erkänna att jag älskar hösten, alla färger i naturen, luften är hög och klar. OM bara inte svamparna sprang å gömde sej för mej skulle livet va perfekt     H...

Av Eva - 31 juli 2011 17:35

Härliga underbara värme och  ... Men ju mer dagarna går ju mer inser man att det kommer en höst snart... tänk om man kunde lagra värmen!! så underbart de skulle vara. Plocka fram lite soltimmar sisådär i december när de knäpper i knutarna och vintern...

Av Eva - 24 juni 2011 16:40

Jahapp åren går fort! Nu är det midsommar igen, borta är vinterns kyla och hoppet står nu till en lååååååååång varm behaglig sommar och en varm och skön höst.     ifjol stod hundarna modell för midsommar, allvarligt så har jag inte orkat göra ...

Av Eva - 11 maj 2011 13:30

  Mycket tänkvärd......

oj

Av Eva - 3 maj 2011 15:28

   va visst ett tag sedan ja skrev här... Mycket som händer, men mer typ vardagliga grejer som man helt enkelt inte ids uppdatera om. Träningen går framåt med både Lexi och Kira (lydnad) har tampats på rätt bra nu och det har gett resultat, har til...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ HexkatterHimlahundar med Blogkeen
Följ HexkatterHimlahundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se