Direktlänk till inlägg 3 maj 2011

oj

Av Eva - 3 maj 2011 15:28

   va visst ett tag sedan ja skrev här...

Mycket som händer, men mer typ vardagliga grejer som man helt enkelt inte ids uppdatera om. Träningen går framåt med både Lexi och Kira (lydnad) har tampats på rätt bra nu och det har gett resultat, har till å med anmält båda till lydnadstävling om en vecka. Det enda som skulle kunna hindra de hela från att bli av är att jag starkt misstänker att dom båda två snart börjar löpa!


Rizzla kommer nu att flytta (till helgen) känns såklart jobbigt även fast man samtidigt räknar ner dagarna för 4 st stora hundar ÄR många... *insikt* så så blir icke fallet igen... *löfte-till-mej-själv*


Så... thats all -förutom lite bilder  


  varje lite pöl KAN man bada i.... om vi frågar brudarna   galopp galopp.... jiiiiiihaaaaaaaaa   lite sök i ruinerna passar alltid bra....   tess letar husse   ett tappert försök... märk väl: FÖRSÖK att fånga 4 svartnosar på samma bild... hmmm   tre går bra....   mina sötlökar   SÖK-lökar :=)       VÅÅÅÅÅRRRRRR

 

Galen Tess??? ;0)


---------------------------------------

Nedan kommer nyare bilder... tagna på dagens datum

  vårens tappra försök???   sötisarna Nick och Robin... åsåklart Kira   jopp dom KAN sitta still... *dock inte ofta*   inte dessa tu heller.... Tro vem Lexi ska röja med efter Rizzlas flytt...    

Min vackra Tess

  va göru???        

I väntan på egna grodyngeltillväxt :0)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 24 augusti 2011 14:44


  Inte bara jag som vill ha rönnbär...     En härlig tid framöver, jag måste villigt erkänna att jag älskar hösten, alla färger i naturen, luften är hög och klar. OM bara inte svamparna sprang å gömde sej för mej skulle livet va perfekt     H...

Av Eva - 31 juli 2011 17:35

Härliga underbara värme och  ... Men ju mer dagarna går ju mer inser man att det kommer en höst snart... tänk om man kunde lagra värmen!! så underbart de skulle vara. Plocka fram lite soltimmar sisådär i december när de knäpper i knutarna och vintern...

Av Eva - 5 juli 2011 09:19

   blir inte så många inlägg här längre. Men så får de bli. Sommaren är för underbar att "slösas bort" med tankar, "onödigheter" osv.. å därför blir det att man tar dagen som den kommer.   Igår tog "söstra mi" barnen och jag en utflyktsdag ut t...

Av Eva - 24 juni 2011 16:40

Jahapp åren går fort! Nu är det midsommar igen, borta är vinterns kyla och hoppet står nu till en lååååååååång varm behaglig sommar och en varm och skön höst.     ifjol stod hundarna modell för midsommar, allvarligt så har jag inte orkat göra ...

Av Eva - 11 maj 2011 13:30

  Mycket tänkvärd......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ HexkatterHimlahundar med Blogkeen
Följ HexkatterHimlahundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se