Direktlänk till inlägg 9 november 2009

mörkt å tråkigt

Av Eva - 9 november 2009 16:38

usch va ja ogillar detta väder! gråmulet, hurrvigt och allmänt dötrist... till å med lite SNÖ *hemska tanke* skulle vara liiiiiiite glädjande i skrivande stund....


Kom just in från en långprommis med tre tjejer som inte tycks bry sej i något som helst väder... ALLA väder är bra väder för mina töser *konstaterar*

Givetvis lyyyyyyser ögonen på Kiripiri när hon får härja fritt över stock å sten, och Lexi är INTE sen att hänga på... direkt när vi kom hem så påkallade givetvis Kira att matklockan minsann va slagen *skrattar gott* Hon e fenomenal på detta med tider och mat.... de är bara att gilla läget... prick kl 4 ska maten vara i skålarna... å nu hade de minsann gått ÖVER de magiska klockslaget 4.


Innan prommisen så *höråhäpna* sov jag till kl 12!!!!!!!!!!!!!!!! de är inte vanligt för fröken, sov hela vägen till övik igår med, och min käre make fick VÄCKA mej när vi kom hem.... nåt é galet...

Nåja, efter jag vaknat så gick jag över och spelade Buzz med grannarna, kul är det... men jag börjar tröttna på det, så ja är glad att ja INTE har råd att köpa nåt sånt Tungan ute *tacka vet jag super mario* deeeeeee va tider de... jag älskade de spelet, och skulle gärna kunna tänka mej de igen ...


MEN de finns viktigare saker att få ihop pengar till.... tex en BIL!!!! usch va jag hatar att vara låst nu....


Skulle egentligen vart iväg på en utbildning (studiecirkelform) på klubben ikväll, men det vart framflyttat ett par dagar, böckerna hade inte kommit... de är en uppfödarutbildning som jag hoppas blir givande.


Så istället blir det en hemmakväll . Inget ont me det heller känns det som. Rätt skönt... bara de att man SER allt som MÅSTE göras... just nu otrivs jag nå grönjävligt här hemma... allt känns som kaos, och vart man ska BÖRJA med eländet vette tusan... men det går inte att blunda längre... nåt måste hända... en spark i röven kanske.. eller lite ENERGI/ORK... nån som har nåt att avvara????


Bye bye


 

 
ANNONS
 
Annica

Annica

10 november 2009 13:37

Sov du till kl.12?? Du måste vara jättetrött. Kanske dags att lyssna på kroppen nu då?;) Har tyvärr ingen energi över, min chef tog den idag. Han är så dryg. Han kom ju till jobbet lite senare idag & jag skojade med han & frågade om han försovit sig. Han tyckte att jag nästan var lite fräck.ja,ja denna karl kan man inte skoja nåt med. Han är en riktig surgubbe. Fast jag tänker INTE låta han ta min energi. Han är inte värd det.

Hoppas att du får en bra dag

Kram

http://www.tervoristerna.nu

 
Eva me flock

Eva me flock

10 november 2009 15:46

Annica: jamen dutti kicka!!!! vårt motto: -stanna annars skicka ja hunn
*asg*

http://hexkatterhimlahundar.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 24 augusti 2011 14:44


  Inte bara jag som vill ha rönnbär...     En härlig tid framöver, jag måste villigt erkänna att jag älskar hösten, alla färger i naturen, luften är hög och klar. OM bara inte svamparna sprang å gömde sej för mej skulle livet va perfekt     H...

Av Eva - 31 juli 2011 17:35

Härliga underbara värme och  ... Men ju mer dagarna går ju mer inser man att det kommer en höst snart... tänk om man kunde lagra värmen!! så underbart de skulle vara. Plocka fram lite soltimmar sisådär i december när de knäpper i knutarna och vintern...

Av Eva - 5 juli 2011 09:19

   blir inte så många inlägg här längre. Men så får de bli. Sommaren är för underbar att "slösas bort" med tankar, "onödigheter" osv.. å därför blir det att man tar dagen som den kommer.   Igår tog "söstra mi" barnen och jag en utflyktsdag ut t...

Av Eva - 24 juni 2011 16:40

Jahapp åren går fort! Nu är det midsommar igen, borta är vinterns kyla och hoppet står nu till en lååååååååång varm behaglig sommar och en varm och skön höst.     ifjol stod hundarna modell för midsommar, allvarligt så har jag inte orkat göra ...

Av Eva - 11 maj 2011 13:30

  Mycket tänkvärd......

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ HexkatterHimlahundar med Blogkeen
Följ HexkatterHimlahundar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se