Alla inlägg under augusti 2008

Av Eva - 23 augusti 2008 09:08

Till "söstrami" och Robin som fyller år idag... tänk att Robin redan är ett år! tiden går...


Igårkväll åkte vi "tre muskitörtjejer" som Annica döpt oss till *asg* till Övik för att såklart heja på Linda å Harry.. dom tävlar i lydnadsklass 2.


Tävlingen började kl 18 och tvåan skulle starta efter ettans klass va färdig. Så det blidde en lång väntan, men det gjorde ju inget, för det var fler ekipage som vi kunde hejja på :0)

Iallafall så gick de hela kanonbra.... Harry var verkligen på sitt bästa humör, de va en ren fröjd att se den glädje han visade igårkväll... visst, lite slams blidde det på två moment... men poängen räckte gott och väl till ett första pris! och en andra plats. JÄTTEKUL och JÄTTEGRATTIS till Linda och Harry, och även till flera träningskompisar!


--------

Idag då... ja solen skiner men såklart att det ska blåsa... men men, de kunde ha regnat med :0) Får väl se vad denna dag innehåller.... Kira måste iallafall få ut och röra på sej idag... hon är som en yrhätta/igel å ja vet inte vad mer ja ska kalla henne.... helt klart UNDERSTIMULERAD! så nu får vi så sakta börja aktivera henne, på ett lugntoch sansat sätt.


Ha en bra helg på er.


--------------------------

ÄNTLIGEN!! nu är jag nyklippt och det känns såååååååå underbart! nu slipper jag slåss med håret varje minut! Tack till Cathrine! Du é en pärla!


Av Eva - 22 augusti 2008 07:21

Skulle ju åsså ha tävlat ikväll, men men... de kommer fler tillfällen!

Idag ska jag klippa mej! äntligen!!!! försöker spara ut längden igen, men de här "mitt-emellan-köret" gör mej galen! så vi få se vad som kan passa.


Följer förmodligen med på tävlingen ikväll för att vara suport :0) jag å Annica förmodar jag..



Av Eva - 21 augusti 2008 06:33

Då blir man ett år äldre då....... int mkt att orda om det inte... :0)


Imorron skulle vi tävlat, men den tävlingen har jag beslutat att flytta fram till nästa månad, Kira måste som sagt vila.... visserligen klättrar hon på mej just nu för att hon INTE får göra nåt, så just nu är hon en riktig "pain in the as" hack i häl, leker följa matte till den grad att man blir vansinnig :0)


Nog märks det att det är en arbetande hund alltid! "lycklig är den flat som jobbar" den som skrev det uttrycket visste vad denne pratade om.


Visst, jag hade kunnat gjort litemer lugna övningar osv... men tiden har inte funnits tyvärr... men imorron ska vi ta oss en promenad i lugn och ro... och även köra lite lydnad.. inga tokröj utan bara lätta saker..


Men nu har jag inte tid att sitta här heller... mkt kvar att göra... smörgåstårta och vanlig tårta står på programmet just nu, sen damsuga IGEN.... mm mm mm...........


Ha de


---------------------------------------------


Japp de va den dagen det :0)

Kanondag, med trevliga besök... både min papps, min morbror/moster kom först...

Sedan kom syrran med familj... och "söstra mi" å Nick.. sen fick jag en hel drös mess och mail av kompisar... helt otroligt vad folk kommer ihåg :0)


Fick ett par varma kängor av John, + en efileringssax till att trimma Kira med, fast den var tyvärr beställningsvara så den kommer senare.. fick även lite annat smått och gott av honom :0)


Av pappsen fick jag en  varm och skönt vinterjacka, och hans  tv!!! så nu finns det en tv här hemma igen :0)


nu sitter jag bara här och njuter av resterande av denna dag... imorron väntar träning med Kira, lite smått bara...



Av Eva - 20 augusti 2008 07:36

tja, S-svall gjorde vi osäkert igår... jobbigt me en "rygg" som känns... men de va skönt att komma bort från Kramfors ett tag :0) Men som alltid, borta bra men hemma bäst...


Mestadels gick pengarna till bilskrutten, och hund/kattmat..

Nåja, vad som står på dagens schema är STÄDA, blä... hatar verkligen det. Iallafall hemma!! varför är det så mkt roligare att städa borta?? fattar inte de... jag städar mycket heller hos pappsen, eller vart som helst, utom just hemma!! men säkert beror det på att man vet att efter fem minuter så ser de lika förbannat skitigt ut!!! vill verkligen ha färdigt ute i hallen NUUUUUUUU... och flytta bort från toan, som ser ut som ett bombnedslag...

Nåja, ja ska leta vidare.................

efter den där sprayen dom hade på tv för evigheter sen.... ni vet.... "all skit försvinner"


Jamena NÅNSTANNS borde väl den finnas???????? tv ljuger väl ändå inte???? *förvånad*


............

Ikväll är det köksmöte... så då blir det klubben..


Näpp bäst å sätta fart här hemma så nåt blir gjort...


Ha en bra dag.

-------------------------------------------------------

 happ... han väl med en del av det jag tänkt.... men långt ifrån allt...


Fick en akuttid till läkaren, och fick värktabletter, och dom hjälpte på en gång! ! jippie!


nä natt natt... ingen bra kväll........  


Av Eva - 19 augusti 2008 08:22

säger jag idag till Annicas småtjejer, ja små å små kan man ju dividera om! dom fyller ju ett helt år idag! Hoppas dom får en kanondag idag, och mamma mé såklart :0)


Igårkväll åkte ju jag å Linda till Övik för att träna lydnad. Och som vanligt när man kommer därifrån så fattar man absolut inte HUR fasen man överhuvudtaget FÅTT nåt resultat på sin hund, med tanke på hur mycket IDIOTGREJJER man har för sej själv, där på träningsplanen... *asg* såklart man ska gå in med inställningen att jag har den absolut bästa hund i hela världen, och att inte belöna på fel ställen, and so on........ jisses va mkt man bör tänka på INNAN man ens tänker ta sej ut på träningsrundan......  

Men som sagt, varje gång jag åkt till Annica i övik, så har det gett såååååå oerhört mkt, hon slår verkligen huvudet på spiken och fan ja tror hon har ögon runt hela skallen! *asg* hon ser ALLT. Jaadu Annica, om du visste hur mkt du hjälper folk. Du é bara helt outstanding.


Nåja, nog om detta... nya tag efter fullständig vila med Kiragumman. Vi har många år kvar att träna å ha kul :0) hoppas vi. Lika bra å gardera sej å säga så, med tanke på allt dynga som hänt runt ikring nu ett bra tag....


Idag står iallafall INGEN som helst träning på schemat! *hur-nu-de-ska-gå*


Idag blir det handling. Tror allt är totalslut överallt... hund/kattmat mm mm mm....


Ha en bra dag.

Å än en gång. HIPP HIPP HURRRAAAAAAA FÖR FELICIA OCH EVELINA PÅ DERAS ETTÅRSDAG... 

Av Eva - 18 augusti 2008 13:51

Tänk så lite man förstår om liv och död... allt kan förändras på en sekund, ett ögonblicks verk... helt sanslöst!!


Igår var det premiär för Kramfors första MH. Vi hade hyrt Härnösands bana för våran är inte till 100% klar än. Men på god väg.


Så vi hade bestämt att samåka, jag Annica och Raili... Linda skulle ta egen bil och likaså Annie.


Så vid 06tiden så messar Annica att dom va på g. Jag blev hämtad hemma för jag hade en hel del grejjer att ta med.


Väl på plats i H-sand så börjades det på en gång för att hinna i tid till första hund. Efter lite "nybörjar-missar" så va vi igång.


Helt plötsligt får Annica ett telesamtal, och blir borta ett långt tag... sedan kommer hon tillbaka och säger att Texas är död.......... usch man blir helt kall, och tror inte de hela är sant! han som visserligen va ett yrväder i sina bästa "unghundsproblemdagar" eller va man ska kalla det... men inte ens ETT ÅR GAMMAL!!! de KAN bara inte hända! en helt fullt frisk hund, i sina bästa dagar... så tragiskt... å jag tycker sååå fruktansvärt synd om Annica... tappa sin bästa vän på ett så otroligt tragiskt sätt! Vet att du läser detta och som sagts förut... de finns inte ord för att trösta... å inga manualer för att veta vad man som vän ska kunna göra... men vid de här laget så vet vi ju va vi har varann så... ja finns här de vet du :0)


------

Kira är fortfarande halt, så de som gäller nu är strikt vila... och minimal träning... åkte till Annica idag på morron och tränade med Linda å Harry och såklart tjejerna och Annica som hejjerklack :0)

Kira fick enbart vara med på en supertråkig platsliggning, i ihällande regn (såklart) och de hjälpte ju inte till att matte lade henne i en vattenpöl! vilket jag upptäckte SEDAN! men men, kan man ligga i älven så kan man ligga två tre minuter i regnpöl med *asg*


Ikväll drar jag och Linda till Övik och tränar med Annica mfl. Ska bli så kul så....

Självklart kommer vi att sakna att inte Annica följer med ikväll, men men... det kommer fler tillfällen!


Ha de bra...

Av Eva - 17 augusti 2008 05:36

Och jag ska vara en av figgarna....


I vanliga fall JÄTTEKUL! men i skrivande stund har jag sovit 2,½ timme på två dygn... så allvarligt talat vetjag inte hur ja ska stå pall...

Om det ändå kunde ge med sej nångång, men icke sa nicke.... lika förbannat ont idag med. Benet viker sej för minsta lilla... om man bara visste VARFÖR, för ja har ICKE gjort mej illa, sträckt mej eller nåt annat konstigt, som skulle ge en förklaring iallafall...


Nä, bara å bita ihop å försöka hitta passande kläder, det är mulet och regnmolnen hopar sej... jippie kajjej...



Av Eva - 16 augusti 2008 10:28

va less ja blir på detta jidder!!!! de ska då jävlas hela tiden... inte en lugn stund känns det som!


Kira halt igen........ samma ben, eller ben och ben, det är nedre leden på tassen som är vajjsing på....  


Så nu blir det total vila igen... och hoppas att det INTE blir inflammerat.... men men, nu ska vi inte måla fan på väggen, den idioten verkar hitta hit så bra ändå så.... *blä*


Själv har jag fortfarande jkligt ont bakåt sidan av ryggen, fast inte ryggen, svårt å beskriva... ja lovar, de gör ONT iallafall, och hur nu detta ska gå imorron fattar jag inte... men men, de måste väl på nåt jdra vänster.... ska ju va figge på MH´t som är planerat i Hsand....


Och idag är egentligen den enda dag jag kan börja storstädningen, måste få bort mer grejjer, och snart är det dags för sophämtningen... tiden räcker helt enkelt inte till just nu... nån som har ett par månaders tid sparat??? skänk dom gärna till mej!


Nä, bäst å masa sej upp...

Solen skiner iallafall... ngt possitivt iallafall. 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards