Alla inlägg under juli 2008

Av Eva - 5 juli 2008 14:38

Och ingen bil, hur kul är de då på en skala.... blir så less på detta jäklande som ska vara hela tiden...


å inget tangentbord tillbaka! ni vet de där roliga uttrycket: "Skomakarbarna har sämst på fötterna" de stämmer fan i mej!!! allt annat går före än mitt tangentbord, om man inte hade fingrarna mitt i handen i de fallet så hade ja givetvis fixat de själv.... men som sagt, då barkar det väl åt skogen riktigt!


Men men, klantar man till de själv får man väl stå ut me de hela... men JÄVLIGT irriterande är det!


Imorse vaknade jag me "Ea eeeeeeaaaaaaa EEEEEEAAAAA" *asg* Nick med familj kom hem igår, och då äre "Ea" för hela slanten :0) Kul att man é poppis, så jag har tillbringat dagen med Nick, bad och potträning :0)


Nu kom de en massa moln så jag gick in å bytte till byxor, ska ut och träna Kira, som för övrigt är skendräktig :0( kommer till å me mjölk.....


Så nu får de bli ännu mer aktiviteter så hon får annat att tänka på... får väl se hur de går me tävlandet på tisdag, OM ja överhuvudtaget får bilen innan dess........


Näpp, ut å träna va de....


---------------------------------------------


Hehe, inte 17 har jag kommit mej ut för någon träning med Kira inte.... ja fastnade med ett korsord me Uffe.. *asg*


Och när jag kommer in så hade jag fått ett behövligt mail av en vän :0) tur det finns de som vet vad som behövs för att man ska tänka till :0)


Det är så tänkvärt att jag kopierar det och lägger in det här nedan...

Nu sitter jag å glor på Allsång på Skansen!!! *jisses* och väntar på MAT...


Sen ska jag ut och träna lite läggande och eventuellt ställande med...


-------------------------------------------

Livet

När jag var yngre så vägde jag några kilon mindre. Jag behövde aldrig hålla in magen när jag hade en snäv klänning.
Men nu när jag är äldre har min kropp gjort sig fri. Det finns elastisk komfort där min midja satt en gång.
Italienska skor måste vara två storlekar större, om fötterna alls går i, och grenen på strumpbyxorna sitter alltför ofta nere vid knäna.
Men jag har också lärt mig att det spelar ingen roll vad som händer, eller hur svart allt känns idag; livet går vidare och imorgon blir en bättre dag.
Jag har lärt mig att det säger mycket om en människa, hur han/hon hanterar dessa tre saker; en regnig dag, borttappat bagage och hoptrasslade julgransljus.
Jag har lärt mig att oavsett vilken relation du har till dina föräldrar, så kommer du att sakna dem, när de inte finns där mer.
Jag har lärt mig att skaffa sig pengar och saker, är inte detsamma som att skapa sig ett liv.
Jag har lärt mig att livet ibland ger dig en andra chans.
Jag har lärt mig att man inte kan gå igenom livet med en plockhandske på båda händerna. Ibland måste man också kasta tillbaka bollen.
Jag har lärt mig att när jag beslutar något direkt från hjärtat, så har jag också oftast tagit rätt beslut.
Jag har lärt mig att även om jag har smärta, så behöver jag inte ge andra det.
Jag har lärt mig att varje dag ska man sträcka ut handen till någon. Alla behöver en varm tanke eller en vänlig klapp på axeln.
Jag har lärt mig att jag fortfarande har mycket att lära.
Jag har lärt mig att människor kommer att glömma bort vad du sagt och saker du gjort, men de kommer aldrig att glömma hur du fick dem att känna sig.


---------------------------------------------------------

Kloka ord.... 


Av Eva - 4 juli 2008 09:37

Fy f--n så less an blir.. Såklart att bilen inte gick att fixa utan problem!!!! och kostnader, runt 1000kr kommer en jävla slangbit att kosta. Pengar som givetvis INTE FINNS!!!!!!!!!!


Och till råga på allt så ska jag dels handla inför tisdagens tävling, och för att kunna göra det så behövs........ just de! EN BIL!!!!!!!


Kan de inte bara dka upp nån jävla enkel lösning nån enda gång!!! så förbaskat pissless på de här nu.


Å som om inte de räckte, näädå, en sjutusande tandvärk har jag mé....... 


USCH.

Av Eva - 3 juli 2008 15:21

Bloggen funkade inte igår å idag på förmiddagen, och så klantade jag själv till det!!! jag spillde nämligen dressing över tangentbordet!!!! så det slutade funka!!


Men det är då för väl att man har en karl som faktist är duktig på det mesta, DOCK inte att fota *asg* men de kan jag leva med *tihi* så han håller på med mitt tangentbord och jag har ett löst på sidan av... gissa om de är pestigt!!! bokstäverna funkar som dom själv har förmåga till!!! med andra ord, inte alls!!! e verkar ha ett eget liv.... Nåja det andra är på service så :0)


Idag har vart en blädag!!! först så är både Kira och Tess skendräktiga, och till råga på allt, så är Mini presis i höglöpet nu, så hon gör allt för att vara en pain in the as för tillfället, iallfall för hundarna :0)


Sedan till råga på allt, så fick Annica fel på bilen IGEN, så John kollade den, och drog nån ny kabel, så for hon hem, och sedan får jag ett mess att "nu funkar den int igen" så det var bara att bege sej dit, nåja vi va ändå på stan så.... OCH som om inte det räcker, så börjar våran bil koka!!!! och det sprutar vatten från kylaren, SUcK, så man satt på nålar hem igen.... då visade det sej att det är slangen som läker.... så nu gäller det att få tag i en sån.... med + - noll i kassan, JIPPIE.....NOT.......


Allt på en gång.... nice som vanligt...


Nåja, jag har iallfall badat idag!! i älven, med hundarna, jag lärde Kira att simma fot, och det gick kanonbra!! sen fick hon hämta paddlar, TYVÄRR fick Tess tag i en, och det innebär SÖNDERTUGGNING alá 500knyck..


Har även fått tag i en tungapport, (4kg) som jag trodde skulle vara problem att få Kira att ta, men såklart så va de inga som helst problem, hon håller den gallant!! visst, lite mer halsmuskler så......


Näpp nu ska jag göra annat, ha en bra fortsättning på dagen.

Av Eva - 2 juli 2008 11:59

man är.............. gjorde givetvis illa mej igår på sökträningen, så nu blidde ja halt mé :0) jaja, de gå över de mé...


De enda jag tänker "roa" mej med idag är att köra lite vattenarbete med Kira...  inge krav och mycket bus. Vi behöver de båda två skulle jag förmoda...


Allt börjar kännas alltmer motigt just nu, å de är väl inte ett sunt tecken...

Men som sagt... ja kan inte bara sitta still å inte göra ett dyft heller, då bli ja galen :0) jajajaja GALNARE då... :0)


Men nu ska ja dra iväg mot vattnet...


Ha en bra dag. 

Av Eva - 1 juli 2008 22:34

Huga, tränade sök ikväll på Väjaberget... hm va ska man säga.... de gick INTE speciellt bra... hon va totalt dyngslut efter nån figge.... flåsade som en flodhäst och fokuserade sej inte speciellt bra... så... kontentan av de hela.... INTE spår OCH sök på samma dag *asg*


Till råge på allt om man lägger ihop tre plus tre....så pågår många grejer i hennes skalle för närvarande... Nää detta är ingen bortförklaring, snarare ett försök till analys av träningen....

Men:

1: hon är skendräktig

2: matte i total obalans

3: hon har varit i vila i 4 dagar...och dessutom har vi inte cyklat på ett bra tag.

4: Ami löper


Så visst, saker å ting påverkar, men borde inte ha SÅN påverkan tycker man...


En glädjande sak hände iallafall!!!

å de var att dom SKÖT på någon skjutbana i närheten, och Kira reagerade INTE! skönt som fasen!

Bara de är värt guld.

Så om träningen gick lite halvsisådär, så vann vi mkt på skott-träningen!


Imorron är det total vila för min del, visst det kliar redan i träningsfingrarna, men jag känner själv hur slut och "trött/irriterad" jag blir för "ingenting"....


Natti natti...

OCH Sanni, jag håller med Annica!!! kom hit vettja :0)

Av Eva - 1 juli 2008 08:38

står på dagens "schema"

Först spår nu vid 10tiden, då Annica å Texas kommer hit, så tar vi å lägger spår på lägdan här nedanför oss, och under tiden ska John kolla hennes bil. Har åsså lovat jordgubbar/glass :0) så de får de bli medan spåren ligger.


Tyvärr är det rätt mulet idag, med stor risk för regn ser de ut som...


Igår kom pappsen hit å fikade, så jag hade hunnit me att göra en paj som vi smaskade i oss... tja jag är rätt så less på sånt nu så ja drack kaffe istället...


Ikväll då, ja då ska vi köra sök vid klubben, tror inte det tar alltför lång stund, då vi är rätt få som kunde träna idag.


Sedan närmar det ju sej nästa tävling (tisdag/på klubben) så det gäller att få till ställande/läggandet... men de ska nog gå bra.


Näpp, nu väntar snabeldraken och en skurhink *blä*

--------------------------------------


Skurat klart, lagt 4spår 2 vardera Annica å jag. Gick hem fikade och gick sedan spåren, de va urlänge sedan vi gått något spår, men ja körde med spårpinnar och vinklar, å döm om min förvåning, de gick KANONBRA! hon markerade alla pinnar och gick hur bra som helst, hade ett litet släpp på sista vinkeln, men gick tillbaka å tog spåret igen. Gu vilken duktig kicka man har!


Annica å Texas gick det  strålande för med! så nu satsar vi för appelltävling till höstens tävling här hemma! Men först 1ans lydnadstävling.

Känns så kul när man får "belöning" för all träning man lagt ner. Det gör ju allt egentligen.  Annars hade man väl gett upp.


Så nu väntar ett par timmars vila och sedan ikväll så blir det sök.



Ha en bra dag.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards